Női Karrier – Valódi Hivatás Online Tanfolyam

31750 Ft

Tanfolyami információk: 12 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, feladatlapok, videó felvételek és hanganyagok, kérdés-válasz lehetőség, közösségi interakciószakértő vezető online jelenléte mellett.

 

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Fontos tudatosítanod, hogy mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok, hogy jobban be tudd osztani az idődet:

A tanfolyam ideje 12 hét. Ennyi időt mindenképpen szánj a feldolgozására. A tanfolyami részvételi idején felül  plusz 12 hétig még elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. Dupla időt kapsz tehát a feldolgozásukra! A tanfolyam a megvásárlásakor indul számodra és a hozzáférési idő is.

Leírás

Megismered a női életciklusokat és karrierutakat. Megtalálod a karrier irányod, segítséget kapsz a választott hivatásban való karrier kiépítéséhez, megteremtéséhez. Rálátásod lesz az alkalmazotti és a vállalkozói szféra jellemzőire, előnyeire és hátrányaira, az egyikből a másikba való átlépés lehetőségeire, ajánlott útjára. Karrierépítést tanulsz nőkre szabva: én márka építés, álláskereséstől a bértárgyalásig, előléptetés, váltás és vállalkozásépítés – női vállalkozások. Kiemelt szerepet kapnak a női erősségek, a női önmenedzsment a munka világában és a női életszervezés dilemmának megoldási útjai.

Mottó: Találd meg mire vagy hivatott; építsd fel a karriered; csináld, amit szeretsz és a megelégedettség mellett a pénz is követni fog!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Női Karrier – Valódi Hivatás Online Tanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük