Női Önmenedzsment Online Tanfolyam

50800 Ft

Tanfolyami információk: 8 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, hanganyagok, képernyővideók, kérdés-válasz lehetőség, közösségi interakciószakértő vezető online jelenléte mellett.

Leírás

Képzeld el, hogy könnyedén kommunikálsz…és azt is, hogy pontosan azt értik, amit mondasz…és azt is, hogy ezt el is fogadják, mi több még értékelik is. Na, ide megyünk a hogyanokon és a gyakorlatokon át! Mondj IGEN-t amikor igent szeretnél és nemet, amikor nemet. …és az is rendben, van, hogy talán, meg, hogy kérek időt az átgondolására….
❣MONDJ IGEN-T ÖNMAGADRA ❣

Átlátod ki vagy és milyen erősségeid vannak, konkrét lépésről-lépésre követhető tenni és tudnivalókat kapsz a céljaid megvalósításhoz a napi életszervezés és az önfelvállalás területén. Az önmegvalósításához és az érvényesüléshez szükséges önmenedzsment ismereteket sajátíthatsz el, az idő-pénz-energia gazdálkodástól, az én-márka építésen keresztül az önérvényesítő kommunikációig, viselkedésig! Segítséget kapsz a női szerepeid és a modern, megváltozott kihívásokkal teli, férfi-arcú világunk összeegyeztetéséhez is. Saját életstratégiát alakítasz ki, mely biztosítja céljaid sikeres megvalósítását a tanfolyam után is.

A tanfolyam tananyaga alapvetően a racionális, anyagi világban szükséges tudásra épül, de figyelembe veszi a NŐI PSZICHÉ sajátosságait és a női élet kihívásait.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Női Önmenedzsment Online Tanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük