Női Siker Aktivátor Vállalkozónőképző online tanfolyam 8 hetes

88900 Ft

Milyen témákban kapsz segítséget a 8 hetes Női Siker Aktivátor Vállalkozónőképző tanfolyam során? 


A Nő mint sikeres vállalkozó, avagy “A sikeres női vállalkozó nem férfi!” ezért kifejezetten a nőkre jellemző specifikumukkal, buktatókkal és kihívásokkal foglalkozunk:

 1. női vállalkozások természetrajza
 2. női vállakozók tipikus kihvásai és női megoldások rá
 3. női habitusok, vállalkozói stílusok
 4. sikeres női vállalkozói attitűd
 5. eredményes vállalkozói készségek és képességek
 6. szükséges ismeretek és fejlesztendő területek fetárása
 7.  Önmenedzsment, avagy “Aki nem menedzseli magát az ma nem lesz sikeres”
 8.  erőforrás analízis és fejlődési terv a sikeres vállalkozásért (az időgazdálkodástól, a tudatos pénzkezelésen át az asszertív kommunikációig)
 9.  Saját Vállalkozónői Sikerrecepted létrehozása
 10. Vállalkozási ismeretek jogi és adóügyi tudnivalók röviden, amennyi kell ahhoz, hogy átlásd és boldogulj
 11. offline és online marketing különbségek és tennivalók a sikeres vállalkozásodért
 12. énmárka építés
 13.  vállalkozás fejlesztés nőként rövid és hosszútávon
Fő kérdések, amire rád szabott választ kapsz?
 • mitől sikeres egy női vállalkozó? és Te miként lehetsz nőként sikeres vállalkozó?
 • mitől sikeres egy női vállalkozás? és a Te vállalkozásod miként lehet sikeres?
 • mi a Te saját személyre szabott siker recepted?
 • mi a Te saját személyre szabott sikertérképed?

 

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Fontos tudatosítanod, hogy mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok, hogy jobban be tudd osztani az idődet:

A tanfolyam ideje 8 hét. Ennyi időt mindenképpen szánj a feldolgozására. A tanfolyami részvételi idején felül  plusz 8 hétig még elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. Dupla időt kapsz tehát a feldolgozásukra! A tanfolyam a megvásárlásakor indul számodra és a hozzáférési idő is.

Leírás

Kinek szól ez a tanfolyam?


 • Ha Te is vállakoznál, 
 • vagy
 • már vállalkozó vagy, de úgy érzed összekavarodtál, nem jönnek a megrendelések, a kliensek nem találnak meg, úgy érzed nem vagy látható, és jól jönne egy lelkesítő, friss hatás, amivel szárnyakra kaphatsz akkor ez a tanfolyam segíteni tud neked!

A sikeres női karrier, valódi hivatás vállalkozóként való megteremtése témájában, a Sikeres Női Vállalkozás Receptje című tréning tematikáját is tartalmazón, az éves  üzleti és magánéleti tervezést, célkitűzéseket is magában foglaló Siker Aktivátor tanfolyam.


 

Mit kell tudni erről a tanfolymról?

Miven segít neked és hogyan?


Az első Siker Aktivátor leckék a Vida Ági (gazdagmami.hu) által indított Motivátor nevű online előfizetéses rendszerben voltak elérhetők még 2009-10-ben. Azóta a Siker Aktivátor Tanfolyam unisex tartalommal volt elérhető, s 2017-re elkészült a kifejezetten nőknek szánt, női problémákra és női megoldásokra specifikált verzió is.

A Női Siker Aktivátor Sorozat (Női SAS) két fő pillére:

 1. 8 hetes Online Tanfolyam távoktatásban kapott írott és hanganyagok: 28 lecke a vállalkozás ötlettől a vállalkozás inításán át a vállakozás fejlesztéséig, énmárka építő anyagokkal.
 2. Személyes részvételű Siker Aktivátor ÉvNyitó és ÉvTervező motivációs és aktivátor Szemináriumot 2020. január 10-én péntek,melyen az online megismert és feldolgozott anyagok alapján a 2020-as évben használható, vállalkozás-térképet és vállalkozói siker tervet állítunk össze. Jó alkalom lesz ez a nap az év előkészítése, a fókuszok megállapítása mellett női önbizalmad erősítésére és személyes hatékonyságod növelésére is.

A Női SASról röviden:

Bár sokféle vállalkozás fajta és forma létezik és nőként is megannyi félék vagyunk, mégis van vállalkozónői siker-receptA recept tartalmaz nyílt titkokat és persze féltve őrzötteket, titkos összetevőket is. A tanfolyam célja, hogy egy jól működő receptet segítsen létrehozni a résztvevőknek,  sikeres női vállalkozóvá váláshoz. Ahogy a mindenkori jó háziasszony is teszi minden receptet kiegészítünk, a saját szájunk ízére alakítunk, így teszünk majd a tanfolyamon is. A sikerreceptet saját személyiségre, saját vállalkozási területre és célpiacra alakítjuk, gazdagítva az egyedi és különleges értékekkel, személyes vállalkozási célokkal, összhangban a női életvezetéssel, női életkihívásokkal. Mert valóban sikeres az a nő lesz, aki minden vállalkozását sikerre viszi…az üzletit és a magánéletit is. Mi több együtt a kettőt, párhuzamosan.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Női Siker Aktivátor Vállalkozónőképző online tanfolyam 8 hetes” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük