Női Vállalkozóknak élő Workshop Felvétele 1.

6350 Ft

Tematika:
 • Vállalkozói és női kihívások egyszerre: életvezetési és vállalkozói problémák, ördögi kör, melyik okozza melyiket? Hol tudjuk megoldani?
 • Vállalkozónői dilemmák munka és család között (változó körülmények, vészhelyzet, homeschooling, partner homeoffice, stb.)
 • Megváltozott körülmények, stressz, hogyan alkalmazkodjunk?
 • Önmenedzsment alapelvek a változások közepette is
 • ÚjraTervezés: új helyzet, új kérdések, új problémák.
 • ÚjraSzervezés: új helyzet, új megoldások, új időbeosztás. Hogyan csináld szuperhatékonyan?
 • Hogyan szervezzük át az életünk?
 • Hogyan lehet hatékonyabb a munkavégzésünk egységnyi idő alatt?
 • Milyen készségek és képességek mesternőjévé kell válj a sikeres élethez? …és a sikeres vállalkozáshoz
 • Hogyan sajátítható el a sikeres önmenedzsment? Hogyan fejlesszük magunkat az egyes területein: célkitűzés, stratégiai tervezés, időgazdálkodás, önérvényesítés, hatékony munkaszervezés, kiszervezés, stb. 
 • A nőként való érvényesülés 5 kulcsa az életben… és a vállalkozóként a piacon. Nem ugyanaz!
 • Hogyan szabotálja magát a modern nő? – avagy mit hogyan ne csinálj…

Leírás

Kiknek ajánlott?
Elsősorban szolgáltatói, oktatási és segítő tevékenységet végző női vállalkozóknak. Coach, Tanácsadó, Természetgyógyász praxist vivőknek, free lancer trénereknek, oktatóknak különösen ajánlott. 
Ez alkalommal egyéni vállalkozók, mikro és kisvállalkozásokra fókuszálunk.
A COVID19 járvány, a következtében kialakult vészhelyzet és kijárási korlátozás önmagában is nagyon komoly életvezetési kérdések elé állított minket, nőket. Egyszerre kell nőként helytálljunk otthon, a gyerekeink homeschoolingját segítendő. Háztartási teendők, anyai teendők és a gazdasági válság-közeli helyzet, a recesszió egyszerre köszöntött be. Amit lehetett távmunkában, ki-ki online formában kezdte átalakítani. Új készségek, alkalmazkodóképesség a javából. Az többgyermekes vállalkozó anyák nagyon ügyes életszervezéssel képesek elkerülni az idegrendszerük kifáradását, vagy akár az idegösszeomlást. Mi nők jól, s jót akarunk. Persze  maximalistán.  Egyszerre helytállni minden szerepünkben. Hogyan lehetséges ez? Mik a prioritások? Hogyan lehet a személyes női, magánéleti prioritásainkat megtartva, mégis vinni a háztartást, segíteni a gyerekeknek, hátterezni a férfinak ÉS közben a vállalkozást működtetni. Lehetséges akár bevételeinket növelni is? Hogyan?
2020-as évet Vállalkozási stratégiai tervvel kezdtem. Aztán jött a változás… a gyors reakciók, az alkalmazkodás. A váltás… az újratervezés, majd újratervezés és ehhez újraszervezés.
1996 óta vagyok vállalkozó. Azóta volt már gazdasági válság és sok kihívást jelentő élethelyzet, női életkihívás is. A küldetés maradt, a vállalkozás egyfajta szerelem.
Alapelvemmé vált: Előbb vagy utóbb, így vagy úgy, de sikerül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Női Vállalkozóknak élő Workshop Felvétele 1.” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük