Rosa Mystica Sorozat 3. rész: Az Arany Rózsa – Az Életed mint Mestermű

25000 Ft

A Misztikus Rózsa Útja

4 részes sorozat 

************ Külön is érdemes jönni egy-egy alkalomra! ******************

HARMADIK RÉSZE AZ ARANY RÓZSA

Tanítás * Blokkoldás * Meditáció * Szertartás

Gyakorlatok két alkalom közöttre

ÉLŐ ONLINE ::: VISSZANÉZHETŐ

A program mottója egy belső alkimista tanítás:

Feletted az égen a tiszta fehér égi rózsa, alattad a Föld a mélyvörös rózsa, Ég és Föld között magad vagy a misztérium, benned ragyog fel az élet tüze, az arany rózsa. S ha már így lett…benned a mennyek rózsakertje földre szállott.

  1. December 8. 19:00 Rosa Mystica, a Fehér Rózsa tanítása, az égi tiszta isteni fény belső útja.
  2. December 13. 19:00 Rosa Mundi, a Vörös Rózsa – a benned élő Grál – tanítása, a földi megtestesülés átalakító erejének választása. A Szer-Elem tanítása. Mária Magdolna beavató útja, a Rózsa Vonal papnőinek hagyománya. A lelked felismeréséért és lélekvezette élet megélésért végzünk blokkoldást!A lélekvesztett állapotok sok okból adódhatnak az emberöltők során. Legyen a szeretett személy elvesztése, halála, elhurcolás, meghurcoltatás, megszégyenítés, bántalmazás és még sorolhatnánk a lebmélyebb inkarnációs sebeket. Nos, ezek miatt a lélekvesztett állapotában kóvályog, céltalanul bolyong az ember, nem tudja valójában merre vezet az útja.Mit csináljon a lélekvesztett ember? A belső lélek fényét kell újra látnia, és saját lelkével összekapcsolódnia. Saját lelkét újra felismernie! Ezt fogjuk ma csinálni a blokkoldás folyamatában Vörös Rózsa esten a Máriák segítségével.
  3. December 21. 19:00 Rosa Igni, a Tűz Rózsa tanítása, az arannyá válás belső útja, a fény rózsa útja. Az Élet mint a legfőbb mesterműved, maga az alkimisták opus magnuma. Az árnyékrészek fénnyé alakításának belső útja és gyakorlatai várnak ezen az alkalmon.
  4. December 28. 19:00 Unio Mystica, Rosarium Philosophorum, a misztikus RózsaKert, a szent belső nász, a hyeros gamos.

Itt erre az estre tudsz jelentkezni, melynek részvételi díja: 25 000Ft (online élő alkalom, visszanézhetőség, gyakorlatok)

Ha szeretnél élni az egybefizetős kedvezménnyel, amiben az előző alkalmak felvételei is benne vannak, akkor a  négy alkalom egyben:

Rosa Mystica ::: A belső alkímia misztérium tanításai a misztikus rózsa útján 4 részes sorozat

A Misztikus Rózsa Beavató Útja sorozat egy meghívás. Elindulni és megérkezni lelked szív-szentélyébe, a Mennyek Rózsakertjébe. A Rózsa a virágok királynője, időtlen valósága mindannak, ami gyönyörű, ami a szeretet, ami a szer-elem, maga az Istenivel való egység szimbóluma.

Az előadás minden része egy belső utazás, melyen a mítoszok, a vallásfilozófia, a költészet, a szent művészet kalauzol, a Máriák Misztériumtanításai bontják ki szirmaikat, a sufi misztikusok, a hermetikum tanításai és a belső alkímia hív beljebb és beljebb önmagad átalakításába.

Áldott adventi szent időben, a Máriák Misztériumtanításainak gyakorlatában a fény belső születésének havában.

Várlak szeretettel,

Nikol

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rosa Mystica Sorozat 3. rész: Az Arany Rózsa – Az Életed mint Mestermű” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük