Stabilitás csomag

37846 Ft

Tudatos Pénzkezelés : Stabilitás - MentőÖv Online Tanfolyam

– oktató és önfejlesztő program a pénzügyeid rendezésétől a pénzvonzás gyakorlatáig –

1. STABILITÁS: Pénzügyi MentőÖv 

A sok kicsi pont elég kezdetben:)

 

Ez a program mentőövet jelent mindazoknak, akik úgy érzik kicsúszott a talaj a lábuk alól, nem tudják kezelni a pénzügyeiket. Gyors segítséget nyújt a kialakult pénzügyi helyzet felmérése, átlátására. A program legfontosabb része az ún. személyes pénzügyi stabilitás-terv elkészítése, melyben a jelenlegi helyzetből kivezető utat tervezzük meg, benne a legfontosabb teendőkkel és megvalósítási útvonallal. Konkrét költségvetés készítés és elemzés, költségcsökkentés és bevételnövelési gyors alternatívák is fontos szerepet kaptak a tananyagban. A program hatékonyságát hibajegyzék segíti, mely a legtipikusabb nehézségeket és pénzügyi helyzeteket foglalja össze az őket megelőző pénzkezelési hibákkal együtt.

 

Tudatos Pénzkezelés sorozat 1. része. A tanfolyam 33 napos. A második tanfolyam erre az anyagra épül rá. A sorozat részei, csak egymás után végezhetőek el. A tanfolyami hozzáférés a tanfolyam idő duplája, hogy tudj ismételni, visszatérni egy-egy anyagrészhez. 

19050 Ft

Bőségkosár Hanganyagok : Pénzblokkok oldásától bőségteremtésig

Csomag tartalma:

  • Pénz-bőség tudatosság fejlesztő gyakorlatok, meditációk
  • Bőséges-Öröm-Est hangfelvétele

hanganyagok, mp3 formátumban

12700 Ft

A Pénz Boldogít! E-Könyv

A Pénz Boldogít! – könyv, pénzszemléleti és pénzkezelési praktikák

A legfontosabb pénzügyi önismereti tanítások, hogy felismerd mit működtetsz és miként, megértsd milyen pénzzel kapcsolatos önkorlátozó hitrendszereket és meggyőződéseket örököltél, tanultál és ezért a tudattalan teréből meghatározzák a feléd áramló pénz mennyiségét. A szegénységtudatosságból segítek kilépni és váltani bőség tudatosságba.

Praktikus pénzkezelési tanácsok, rengeteg "gyere vezetlek" típusú gyakorlat segít felépíteni a pénzügyi stabilitás, biztonság és az anyagi függetlenség útját.

1.kiadás: 2011, 2. kiadás: 2017

Kartonborítás, 208 oldal

Ára: 4.800 Ft + áfa

6096 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Stabilitás csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük