Személyre szabott tanácsadás a kínai asztrológiával

50800 Ft

A kínai asztrológia sajátos és különleges rendszerében megvizsgáljuk a születési dátumodat. Függetlenül attól, hogy akár a nyugati vagy más asztrológiai rendszerekkel készült számodra elemzés vagy sem, nagyon sok új információval gazdagodhatsz.

A személyiséged, az erősségek, gyengeségek, tehetségek, személyiség működések, kapcsolati konfliktusok (szülő-gyerek, párkapcsolat, munkahelyi viszonyok, testvérk, barátok, stb) terén mind megbízható választ és útmutatást tudunk adni az elemzés elkészítésével és a személyes konzultáció során.

Különlegessége a kínai asztrológiának, hogy nem csak az adott óra percet nézi meg, hanem az időciklusok kapcsán az életedet bele tudjuk helyezni a nagyobb kollektív folyamatokba, sőt rá tudunk nézni arra is, hogy az úgynevezett 10 éves időciklusok hogyan hatottak rád és mi várható a következőkben.

Az életcél, küldetés kérdésekre is specifikusan rá tudunk elemezni.

Ha konkrét időzítési kérdésed van akár baba érkezése, házasságkötés, akár munkahelyváltás, vállalkozásindítás kapcsán akkor is hatékony segítséget ad majd az elemzés számodra.

Szerintem nagyon hasznos ránézni arra is, hogy a születési képletben az egyes létfontosság szervek, egészség kérdések miként szerepelnek. Nagyon szeretem a személyre szóló életmód kialakításában is hasznát venni az elemzésnek. Segítségével az étkezés, az egyénre szabható mozgásformák – típusa, ritmusa, gyakorisága – mind beazonosítható.

Milyen adatokra lesz szükségem az elemzés elkészítéséhez? 

  • Születési név, jelenleg vislet név
  • Születési hely
  • Születési idő: év, hónap, nap, perc (lehetőség szerint)

Ez esetben nagy előny, ha megvan a születési óra perced is, de ellentéteben a nyugati asztrológiával e nélkül is tudunk dolgozni a konzultáción. További kérdésekkel itt is bepontosítható, amennyiben szükséges lehet.

Időpontegyeztetés kapcsán, ha nem közvetleül az időpontfoglaló rendszeren át foglaltál, akkor a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre tudsz írni.

Ha vannak olyan életterületek, konkrét kérdés, amire választ keresel, amire jobban rá szeretnél nézni kérlek ezeket is írd meg! 

Szeretettel,

Pozsgai Nikoletta – Nikol

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Személyre szabott tanácsadás a kínai asztrológiával” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Válassz egy időpontot és jelentkezz most!