SzInT Állítás Vezető Képzés – Foglaló

63500 Ft

ÖNISMERET + ÖNGYÓGYÍTÁS + SZAKMAI KÉPZÉS 4 SZAKIRÁNYBAN:

kineziológia, család-és rendszerállítás, dráma-és szerepjátékok, team coaching

Indul: 2023. április

Képzési törzsidő: 2 félév

Online tanfolyam + 12 nap személyes tréningnap részvétel + 6 SzInT állítás részvétel + állításvezetés gyakorlat

Részvételi díj: 350 000Ft

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, amikor ez a termék újra elérhető lesz?

Leírás

A Személyiség Integrációs Tréning módszerével újra visszatalálhatunk   önmagunkhoz, felfedezhetjük, hogy kik is vagyunk valójában a maszkok és legfőképpen az életünket akadályozó problémáink mögött és mi az, ami igazán fontos nekünk és nem csupán elvárás, megfelelés, reakció a környezetre.

A Személyiség Integrációs Tréning (SzInT) során feltárjuk a különböző szerepszemélyiségeket, megismerjük, összebékítjük, összerendezzük, azaz integráljuk őket. Oldjuk az életélmények kapcsán kialakult blokkokat. Minden integrálandó síkon, megkeressük a letöredezett személyiség-, illetve lélekrészeinket és újra magunkba emeljük őket. Így kiegészülünk, egyre inkább megtaláljuk, visszanyerjük az egységállapotot.

Személyiség Integrációs Tréning módszer-együttesét Pozsgai Nikoletta kineziológus, TEK oktató, karrier-és életvezetési tanácsadó, önmegvalósítás specialista alkotta meg, melyben 3 „nagykaliberű” módszert egyesített egy csoportos és egyéni-személyiségfejlesztő protokoll módszertanban. Ezáltal mindhárom módszer legjavát segítségül hívja, és az egyes módszerek hiányosságait a rendszerben szereplő további módszerek erősségeivel pótolja, egészíti ki, melyek a személyiségfejlesztő tréningek és egyéni ülések formájában szolgálják az életproblémáikra, élethelyzeteikre megoldást-feloldást keresőket. A SzInT tesztelési folyamata 2005-2006-ban zajlott egy az önfejlődése iránt elkötelezett csoport segítségével. Mai nevét, a Személyiség -és Lélek Integráció elnevezést, 2008-ban kapta, utalva a személyiség terében végzett feltáró és fejlődést hozó megközelítésére, melynek célja hozzásegíteni az egyént  a Test-Elme-Szív-Lélek-Szellem összehangolt működéséhez,  az önazonos élethez. Ennek érdekében a SzInT módszerei hozzásegítenek az egyéni potenciálok felszabadításához, az ép testben megélhető ép lélek szabad teremtő erejébe érkezéshez, s így magszemélyiségi mintáit felismerő és azok töréseit, leragadásait gyógyítani tudó, az Énképét pozitívvá formáló személyiségében érett és integrált felnőtt élethez.

A SzInT sajátossága a személyiség integrációs térben végzett munka, mellyel a résztvevők olyan gyógyító képet hozhatnak létre, melyben belső dinamikák szintjén (személyes, családi, nemzeti-hovatartozási, stb) új egyensúly alakul ki. Az új gyógyító kép kíséri és segíti a résztvevőket a tréningnapok, egyéni foglalkozások utáni való életben történő újrahangolási folyamatban.  2006 óta finomhangolása folyamatos a résztvevői visszajelzések és az állítási folyamatok tanulságai alapján. 2013-ban megindult az első SzInT állítás vezető képzés másfél éves elméleti és gyakorlati, elsősorban in-situ tanulási modellre építő oktatás is.

A Személyiség -és Lélek Integrációs Tréning -és Terápiás módszeregyüttes (rövidebb nevén: Személyiség Integrációs Tréning) mind nevében, mind koncepciójában és módszereiben egyedi, szerzői jogvédelem alatt áll. 

További információk

Női Körvezető Képzés fizetés

Előleg, Teljes képzés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SzInT Állítás Vezető Képzés – Foglaló” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük