Szívcsakra Előadás és Blokkoldó Meditáció Hanganyagai

16129 Ft

  • párkapcsolatok: ha van, de javítani szeretnéd, ha nincs és szeretnél
  • kapcsolódás-kötődés: kapcsolat létrehozása, megtartása, elmélyítése  körüli gondok
  • szexualitás: blokkolása, a nyitás, a másikban való megbízni tudás és a feloldódás nehézségei
  • szabadság és öröm: a könnyedség, az önfeled örülni tudás képessége, a szeretetben való repülés biztonsága
  • érintés, érintés hiány: az érintés vágya, a megérintődés visszautasítása, falak építése, védekezés

Leírás

A csakrarendszerünk elsődlegesen megmutatja az egyes életterületekhez tartozó blokkjainkat. Az adott csakrán való munka pedig hozzásegít bennünket a blokkoló mintázatok oldódásához, ezáltal a kapcsolódó negatív érzelmi lenyomatok, fájó emlékek, szenvedésekkel teli tapasztalások elengedéséhez. A negatív fájdalomtesti mintázat oldódásával helyet adunk a teljesség megélésének, a megtapasztalható legjobb életminőség kibontakozásához, életünk újjáteremtéséhez.

Az ún. alsó csakrák után elérkeztünk a felső csakrákhoz vezető hídhoz, test-lélek és szellem középpontjához, mely a szív csakrához kötődik. A szív csakra a lélek székhelyének mondott lélekmaggal együtt alkotja a szív központot, amit a szív szakrális terének is hívunk. Kiemelt szerepe van életünkben, hiszen a szíven keresztül állandóan kapcsolatban vagyunk a lelkünk szavával, iránymutatásával, a lelki-ismeretünkkel.

A szív-csakra témájához tartoznak a kapcsolatok, párkapcsolatok, a bennük megélt szeretet áramlása, illetve hiánya, ide köthetők a szeretethiányos állapotok, az érintés és az érintés hiánya. Fontos ide tartozó blokkokat mutathat meg a szabadsághoz és felszabadult, könnyed örömhöz való viszonyulásunk, a világhoz való odafordulásunk illetve az attól való elzárkózásunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szívcsakra Előadás és Blokkoldó Meditáció Hanganyagai” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük