Testben Otthon – FájdalomTest oldó Előadás és Meditáció

12700 Ft

Előadás és blokkoldó meditáció

Hanganyagok, mp3 formátumban

Milyen témákről lesz részletesen szó?

A fájdalmak útján szerzett tapasztalataimról, a fájdalom tanításairól és az alábbi kérdésekről fogok beszélni most szerdán a Testben Otthon c. program előadásában:

  1. Te milyen fájdalom-nyelven kommunikálsz magaddal és a környezeteddel?
  2. Mi a rád jellemző fájdalomnyelv?
  3. Milyen előnyök származhatnak egy betegségből?
  4. Miért betegítjük meg magunkat?
  5. Hová vihet el a fájdalom és milyen bölcsességre taníthat Téged?
  6. Hogyan éljük át a fájdalmat, ha már ott van?
  7. Hogyan találjunk vissza az egyensúlyba, kezeljük saját betegségeinket, belső ellenállásunkat, félelmeinket és kiszolgáltatottságunkat?

Leírás

Te hogy vagy a testeddel?

A magam részéről furcsa viszonyban vagyok a testemmel, egyrészről hálás vagyok neki, szeretgetem, másrészről, amikor a lelkesültségem vagy éppen a problémáim másfelé terelik a figyelmemet nem törődök vele. Ilyenkor szépen csendben szolgál engem, én meg úgy érzem, hogy kihasználom az erejét, visszaélek a türelmével.

Fejben tudom, hogy csodálatos, hogy fantasztikusan működik, hogy a gyönyörök és örömök kertjébe kísér el…mégis oly gyakran a poklok megjáratásával hív vissza magához.

A bölcsesség fogam valóban bölcsességet hozott

A fogfájdalom, melyet egy bölcsesség fog okozott, késztetett arra, hogy nagyon is benne legyek a testemben. Megannyi tanítást hoztak már az eddigi évek során is a fájdalmak, betegségek; mégis amikor úgymond jól vagyok, vagy még bírható az állapot, akkor nem veszem komolyan testem üzeneteit. Az a típus vagyok, aki sokára megy orvoshoz, úgymond csak ha muszáj, gyógyszert is csak akkor veszek be, ha már nem látok más utat…azaz nem bízok már magamban annyira, hogy egyedül megbirkózzam a betegséggel. Vagy talán úgy mondanám, hogy éppen a szétválasztottság állapotában a félelmeim dominálnak az ősbizalom, a gondviselés és az Istenbe vetett hit helyett.

Te hogy kezeled a fájdalmaidat?

A kineziológia megtanított arra, hogy a lelkiek megelőzik a fizikai betegségeket és talán ezért is van az, hogy a lelki-érzelmi problémákat hamarabb észlelem és oldom, mint a testieket. Holott a kineziológia nemcsak, hogy használja a testet az izomtesztek során, vagy oldja az energiablokádokat a meridiánokon, hanem  a szervek és fizikai betegségek mögött álló okok feltárására, oldására képes rendszer. 

A testi fájdalmak, funkcionális zavarok, betegségek mögött ott húzódnak a lelki hátterek, s ott vannak a generációkon át hozott szerv-gyengeségeink, betegséghajlamaink. Ezt ugye kineziológusként a klienseknél felismerem, oldom, alakuláság végig követem.

Fájdalomviselkedések és betegség előnyök

Nagyon érdekes például a fájdalom viselkedéseket tanulmányoznom magamnál és a klienseknél. Merthogy a fájdalomra különbözőképpen reagálunk és különböző előnyökre teszünk szert általuk. Így mindannyiunknak megvan a saját tipikus fájdalom nyelve, a  rá jellemző fájdalomviselkedés (15 féle van!) és a gyakran visszatérő módszer, ahogy valamit kicsikarunk önmagunknál és a környezetünknél… azaz a tipikus betegség előny, amiért a testünket hajlamosak vagyunk újra és újra megbetegíteni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Testben Otthon – FájdalomTest oldó Előadás és Meditáció” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük