Új Valóság Teremtő Workshop Hanganyagok

19050 Ft

 

2 előadás és 1 Szinkronos 8-as csakrás MEDITÁCIÓ felvétele vár téged ebben a csomagban!

Ezt a workshopot kifejezetten azért állítottam össze, hogy az témájában segítsen megérteni a nagyobb folyamatokat és egyben segítsen kiutakat mutatni arra, hogyan élhető meg jól, még jobban mindaz, ami történik velünk és bennünk a kollektív hatások közepette. 

Fő fókusz: hogyan teremthetsz egy új valóságot a belső jelen életbeli, transzgeneráció és inkarnációs bekapcsoló mintáink alapján eddig “keletkezett” életünk helyett.

Leírás

Az előadás részben az alábbi témákat fogom körüljárni:


MI AZ, AMI ZAJLIK VALÓJÁBAN?

Áttekintést adok a FOLYAMATRÓL: benne a Pandémia utáni időszakről, annak asztrológiai-asztrozófiai-számmisztikai vonatkozásairól, de immár kifejezetten a most induló asztrológiai új év szemléletében és még szorosabban az előttünk álló negyedévre előre tekintve. A nagy folyamatban fontos látni a kisebb időkeretet, a következő napfordulóig.

MIT TÖRTÉNIK KÖZBEN BENNÜNK?

Betekintést hozok a katasztrófa pszichológia és válság-kezelési stratégiák mentén azokra a stresszhatásokra, amelyek értek és érnek bennünket.

MIHEZ KEZDJÜNK A HELYZETTEL, legfőképpen annak tartósságával?

Ha tudatosítjuk a mi történik és hogyan hat ránk kérdéseket, valamint kezeljük őket, akkor van esélyünk nem csak túlélni ezt az időszakot, hanem jól – a lehető legjobban – megélni ami van, ami jön.  Milyen alapvelvekhez nyúlhatunk vissza, amelyek a testi-lelki egészségünket segítenek fentartani, helyreállítani, a bennünket érő stresszeket kezelni, hatásukat csökkenteni?

MI LEGYEN EZ UTÁN?

Fontos rálátni arra, hogyan járulunk hozzá az egyéni megéléseinkkel, választásainkkal a saját jövőnk alakulásához és egyáltalán a  kollektív folyamatok kimeneteléhez. Hogyan váltsunk, hogyan változtassunk és hogyan tudunk tovább menni?

MI ALAPJÁN ÉPÍTHETJÜK FEL AZ ÉLETÜNKET, BÁRMI TÖRTÉNJÉK IS? a gyakorlati életvezetés és életvitel kérdései.

Megmutatom nagyobb kép figyelésének módjába, ahogy én csinálom. Az asztrozófia-asztrológia-számmisztika felsőbb folyamatainak figyelelésével és az évkörös változási rend, valamint a természeti folyamatok figyelembe vétele  mentén. Mi az, ami iránytűnk lehet minden változásban? Mi az, ami segít összerendeződnünk? Hogyan tudjuk átfordítani a negatív bekapcsoló félelmeinket? Hogyan maradjunk aktív, cselekvő állapotban, passzív, alárendelt üzemmód helyett?

HONNAN MERÍTEM A VÁLASZOKAT?

Mindezen kérdésekre a gyakorlati válaszokat az életmód tanácsadó-és terapeuta természetgyógyász, Szinkron életvezetési tanácsadó-és coach, a kineziológia több ágában és a SzInT család és rendszerállításban szerzett 20 éves tapasztalatomra,  valamint a női/férfi egészség helyreállításában, fentartásában a hagyományos kíniai, tibeti évezredes tudásra, taoista chikung és jógikus gyakorlatokra épülő Férfi/Női Energia Fitnesz életgyakorlatára alapozom majd.

Az élet él és élni akar. Méghozzá egészségesen, életvágyból lüktetőn, szívvel-lélekkel teremtőn! 

A MEDITÁCIÓBAN:

A Szinkronos Én-Erők Összegyűjtése gyakorlattal indulunk, ezzel stabil alapot teremtünk a folytatáshoz. Majd a valóság váltás gyakorlata következik, melyet több szinten is el fogunk végezni. Vezetett, koncentrációs meditáció, mely energetikai gyakorlatokat tartalmaz az önirányításod és életirányításod visszavételét segítendő.

AJÁNLOTT HOZZÁ:

2 KÖNYV A HATÉKONYSÁGÉRT, hogy benne is maradj a megvalósítás folyamatába!

Váltsd Valóra az Életed! című könyvem és a Váltsd Valóra az Életed Aktivátor könyvem is, amellyel lépésről-lépésre vezetve újjá tudod építeni az életed a célkitűzéstől, a célmegvalósításon át a tudatos teremtés gyakorlataival segítetten. , melyekkel együtt a program együttesen kedvezményes áron postaköltséggel együtt.

A két könyv mivel összetartozik, egymára épül ezért együtt érdemes megvenni és együtt vásárlás esetén ezért AKCIÓS IS!

Itt tudod megnézni:

Váltsd Valóra az Életed AKTIVÁTOR Könyv + Célmegvalósítást segítő Könyv

További információk

Arany Gyökerek - transzgenerációs blokkoldások, családrendező csomag

Előadások a megértésért, Gyakorlatok, A generációs egység megtalálásához, További célzott generációs tér tisztító gyakorlatok, A Test mező tisztításához, Aranygyökerek megerősítő meditáció, A teljes csomagot megvásárolom

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Új Valóság Teremtő Workshop Hanganyagok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük