Váltsd Valóra az Életed – célmegvalósítást segítő Könyv

4725 Ft

1.kiadás: 2011., 2. kiadás: 2017

Kartonkötés, 152 oldal

 

41 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Váltsd Valóra az Életed! – a célmegvalósítás mesterkulcsai

Váltsd Valóra az Életed! – A Célmegvalósítás Mesterkulcsai A célkitűzés-célmegvalósítás hatékonysága kiemelten fontos az önmegvalósításban. Ha önmagadat megtalálod, a céljaidat felismered és el is éred, akkor az életed s benne Te magad valóra válsz. Céllal és belső elhivatottsággal élve a hétköznapok szürkesége színpompás, gyönyörű és örömteli utazássá válik.

A Váltsd Valóra az Életed! – A Célmegvalósítás Mesterkulcsai című könyv útmutató és inspiráció ahhoz, hogy szíved legmerészebb álmaiból valóságot teremthess. Oly módon mutatja be a célmegvalósítás teljes folyamatát, hogy az könnyen érthető, követhető és a hétköznapjaidba átültethető legyen. Az ismertebb bal agyféltekés módszerek mellett megismertet a jobb agyféltekés célmegvalósítással is, amely egy különleges és gyökeresen különböző valóságteremtési út. Benne teljességgel jelen lehetsz, a ráció kézen fogva haladhat a megérzésekkel, megőrizheted motivációdat és folyamatos inspirációt kapsz a folytatáshoz.

Hiszek abban, hogy Te is rendelkezel szabad választással, magadban hordozod szíved vágyainak megvalósítási lehetőségét, és képes vagy az életed álmát valóra váltani. Ez a könyv azért született meg, hogy segítséget nyújtson annak az életminőségnek és életérzésnek a megteremtéséhez, amire legbelül vágysz. Az élet legteljesebb valósága nyílik meg előtted. Válj valóra és Veled teljesedik ki az életed!

Kapcsolódó terméként a Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor is elérhető, egy az alapkönyvhöz készült gyakorlati útmutató, ami aktivátor és motivátor feladatokat tartalmaz!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Váltsd Valóra az Életed – célmegvalósítást segítő Könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük