Yóni Misztérium Online Tanfolyam 4 hetes

88773 Ft

13 lecke a 13. Titkos Rózsa tanításaival * 4 hét során * 2 naponta érkező leckékkel


Mennyi csodás kincset kapsz a tanfolyamon való részvétellel?

 • A Titkos Rózsa – A Yóni Története kulturális antropológia-néprajzi kutatási anyagok
 • Barangolás Yóni Földön: Izgalmas néha hajmeresztő érdekességek a világ minden tájáról
 • A Yónid Világa  kapcsolódás a yóniddal, nőiségeddel
 • A Yóni Misztériuma szakrális női tanítások a yóniról
 • Meditációk, blokkoldó és felépítő gyakorlatok
 • Yóni és intim területek ápolása
 • Receptek, tanácsok:
  • yóni gőzőlés hogyanja, kellékei, hogyan tudsz magadnak yóni spa-t csinálni otthon?
  • yóni masszázs: ki végzi kinek? miért jó és mit is jelent valójában?
  • ajánlott yóni olajok az önkényeztetéstől az érzelmi blokoldásigYóni rituálék otthon
  • mire való és hogyan használd a yóni tojást, gésa golyót, gyönyörrudat?
…és egy nagyon különleges, gyönyörűséges szívvel teli Yóni rituálé, amit a társaddal ajánldok gyakorolni!

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Fontos tudatosítanod, hogy mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok, hogy jobban be tudd osztani az idődet:

A tanfolyam ideje 4 hét. Ennyi időt mindenképpen szánj a feldolgozására. A tanfolyami részvételi idején felül  plusz 4 hétig még elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. Dupla időt kapsz tehát a feldolgozásukra! A tanfolyam a megvásárlásakor indul számodra és a hozzáférési idő is.

Leírás

A Yóni nem csak a női szeméremtest!

Jóval többet jelent ennél. Anatómiai és szakrális anatómiai értelemben is. Az erő, amit a yóni jelképez a női erőd lényegisége is egyben. Felszabadításával magabiztossá válsz. Erősödik női önbecsülésed, helyreáll női önbizalmad. Testi-lelki értelemben nyitottá és elfogadóvá válsz egy olyan kapcsolatra, amit a szívedben valóban vágysz. Lehetővé tudod tenni, hogy a férfi valóban úgy szeressen, ahogy az neked jó. Nem kezdesz bele, vagy ha már benne vagy nem maradsz benne egy számodra méltatlan, mérgező, bántalmazó kapcsolatban. Minőségi szexualitást alakítasz ki, építesz fel társaddal. A testiség és a testi kapcsolat megszenteltté válik. Testedben otthon vagy, jól érzed magad a bőrödben és legfőképpen örömmel éled meg nőiségedet.

Yóni Ünnepről készült fotokollázs

Egy jó ideje már csak azzal tudok – pontosabban, csak azzal akarok most mozdulni, ami belülről indul el. A külső világot élő, gyakran zaklatott jellemzően városi légkört abszolút kerülöm. A nyugodt csendes, jelenlét perceket viszont nagyon élvezem. Keresem, vagy ha nincs teremtem. Ismerem e teret. A belső, mély béke tere. Végtelen nyugalom, minden rendben van állapot. 

A lelkemmel való kapcsolódás és női szentélyemmel való mély kapcsolat a titka. A méhem mélye, a lényem rejteke. A yónim ereje. Teremtő erő. Igazi női. 

Szeretném, ha megismernéd. Szeretném, ha Te is élnéd. Nővérem.

 

Yóni…hogy az egyik szép nevén szólítsam meg. Azt, ami eredendően gyönyörű…bármelyik állapotában. Egyszerűen csak szeretném, ha te is így ismernéd…szépnek. A titkos rózsa. A nő intim belső világa, a yóni kapuján át nyíló igaz világ. Nőként ismerd és becsüld kincsedet. Férfiként tiszteld és szenteld meg e titkos kertet. Örömöd, gyönyöröd nyílik onnan. Magodat befogadó, új élet fogan a mélyén. Ő, a NŐ a kapu Tündérországba.

A Yóni erejét, a megszentelt, tiszta női erőt. A nyugalmad mélységét, az eksztázisod magasságait. Tiszta szeretet, időzés…és belső kapcsolódás. Egyértelmű, természetes…. nincs benne semmi szégyellni való…bár ezt tanították róla. Nincs benne semmi ami csúnya lenne, bár ezt mondták róla.

Szégyen, bűntudat nélkül, belső tiszta intimitásban önmagaddal, nőiségeddel. Egyértelmű kapcsolatban női teremtő erőddel. Életöröm, szenvedély, tűz. Élned vele jó. 

Aki volt az Everness Yóni sátorban vagy más yóni tanításon, azok számára lesz újdonság. Gyertek bátran. Onnan folytatjuk, ahol ott abbahagytuk.

A korábbi, ide vonatkozó hasonló tanításokhoz immár hozzákapcsolom a Dákini tanításokat is.

Dákini = felemelkedett női minőséget jelent az én szóhasználatomban. Olyan női mestert, aki saját jogán vált mesterré, mert az élete és a beavatásai során kiérdemelte a nők és férfiak nagyrabecsülését. A saját jogán azt jelenti, hogy nem egy beavatott férfi feleségeként, vagy kísérőjeként utaltak rá, hanem önálló, elismert női tanítóként. Ez a korabeli indiai, majd buddhista hagyományvilágban nagy dolognak számított.

A Dákini tanítások hagyományvonalán a szerelem tanítások és különösen a szakrális szerelmi tanítások, a mennyei szerelem az a vonal, amit tanulmányoztam. Erről a vonalról hozott tanításokat is elkezdem közreadni. Továbbra is része a tanításoknak elsősorban Aranyasszony  Tradíció és Mária Magdolna valamint szerelem papnő tanításokat tere.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Yóni Misztérium Online Tanfolyam 4 hetes” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük