Arany Elixír Csikung NEF 1-2 szintek egybe – Online Tanfolyamcsomag (2 tanfolyam)

57150 Ft

2 Csikung tanfolyam egyben: 

 1. ÉletKapu Arany Elixír Csikung 1. (NEF 1. Arany Elixír csikung ÉletKapukat aktiváló gyakorlatsor plusz kiegészítő háttértanítások)
 2. Arany Elixír Csikung 2. (NEF 2. Arany Elixír csikung Összerendező gyakorlatsor és szervgyógyító gyakorlatsor plusz kiegészítő háttértanítások)

—> Ez a 2 tanfolyam az ELŐFELTÉTELE  a 4 napos a NEF 4. szintjéhez is, ami a Női Teljesség Formagyakorlatsort tartalmazza.  Időpontja: 2023.06.15-19. csütörtök-vasárnap, Budakeszi, bejárós vagy ottalvós változatban is.

Ha szeretnéd a női energiarendszer tanításokat, a női életút blokkjait oldani,a női teljesség tanításait a női energiarendszer (újra)aktiválásával és az eddigi életutad energetikai és érzelmi blokkjait oldani, akkor a női teljesség formagyakorlatsora ezt adja meg neked. Ehhez szükséges a csikungos alaptudás, az általad eddig valószínűleg külön tanult részeket összefűzzük, egymásra építjük és jócskán kiegészítjük. Hajdanán ez egy női formagyakorlat volt, mára ezer darabra törten adják át a világ oktatói. A NEF-ben mindez EGYben van, mert egy olyan ágat képviselek itt Magyarországon egyedülálló módon, melyben átadótott a női forma EGYBEN.

Arany Elixír Csikung Alapozó tanfolyam során az alábbiakat vesszük át részletesen, gyakorlatorientáltan:

 • Létfontosságú Szervek Belső mosoly chikung gyakorlata a létfontosságú szervek energetikai harmonizálásáért
 • A 3 fő Chi Mező aktiváló gyakorlata
 • Meridián átmosó gyakorlat
 • Kranioszakrális légzés gyakorlat
 • Diaphragma gyakorlatok (rekeszizomra és gátizomra)
 • 4 ÉletKapu gyakorlat
 • 5 elem tana és hatása az életünkre
 • alapvető érzelmeink és blokkjainak oldása
 • az 5 létfontosságú szerv gyógyító gyakorlatai
 • Fájdalomcsökkentő, gyógyító légzés elsősegélytechnikaként (fizikai-lelki/érzelmi fájdalom, mentális sokk esetén is nagyon jó!)
 • mindehhez háttér, EGÉSZSég filozófia, taoista életszemlélet, csikung bemutató áttekintő előadás és sok érdekes, hasznos információ, ami segíti a gyakorlást

Mit kapsz pontosan a csikung online tanfolyam 5 hete során?

 • 4 ÉletKapu gyakorlat videófelvételen
 • 20 videófelvétel elméleti háttérrel és magyarázatokkal
 • 10 gyakorló óra felvételről
 • részvétel online ÉLŐ csikung gyakorláson, ahol kérdezhetsz és visszajelzést is kapsz 
 • AranyElixír Klub részvételi lehetőség személyes gyakorláson

HKO szerinti életmód, mozgásrendszer, ami együttesen segíti a betegségek prevencióját, a már kialakult betegségek gyógyulásában komplementer szerepe mentén segít a tünetek enyhítésében, az egyes szervek energetikai egyensúlyának helyreállításában, a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindításában.

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Ez a tanfolyam egy 5 hetes élő online tanfolyam felvételeit tartalmazza, az 5 hét mellé további 1 plusz hónapig elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. 

Leírás

Bevezetés a taoista egészségfilozófiába, taoista életfilozófia és csikung gyakorlatok. 

ONLINE 

A termék megvásárlása után a fiókodban érheted el egymás után a Alapozó Csikung Tanfolyam egyes leckéit, hetenként haladva, egymásra építkezve. Az egyes anyagokat prezentációs diákkal segítetten videós felvételben adom át, illetve az egyes gyakorlatok megismerése-elsajátítását segítő gyakorlatok is felvételben érkeznek.

A Gyakorló órákon van lehetőséged élő, személyes, online kapcsolatban kérdezni, segítséget kapni. A gyakorló klubokat személyes találkozási alkalmak is segítik. A gyakorló órákon való részvétel a hibák kijavítása szempontjából, a  helyes elsajátítás végett kifejezetten fontos.

Miről szól?

A legfontosabb energetika alapok, az egészség szemléleti eszenciáinak átadását célozza az alapozó tanfolyam. Hagyományos Kínai Orvoslás szerinti szemlélet, TuiNA alapú önmasszász technikák, EnergiaRendszer tanítások, szervek-meridiánok-érzelmi blokkok, életproblémák összefüggései és feloldási lehetőségei. 

A csikung alapvetően belső erős út, célja az öngyógyítás, önmeghaladás, magasabb szintű élet megvalósítása. A mozgás és az energiaáramoltatás segítségével a teremtő erő fokozásában is hatalmas segítséget ad. Az Arany Elixír csikung ágat ismerheted meg, melynek fennmaradt női és férfi specifikus gyakorlatsorai kiemelik a többi csikung ág közül. 

A tanfolyam része az elméleti háttér megismertetése is : csikung, csikung, Arany Elixír csikung lényege és különlegessége, taoista szemléletről,  taoista tanítások és az egészséges életmód alappilléreiről, amit az EF képvisel, tanít. A EF az Energia Fitnesz rövidítése, melynek az Arany Elixír csikung tanításokra és gyakorlatokra épül, de kiegészül a Női és Férfi tanítások és gyakorlatok irányaival (NEF és FEF) magasabb szintjein önvédelmi ismeretekkel, a férfi és női minőség energetikai és szakrális tudnivalóival, a férfi és női életút kihívásaira válaszokat adó tanításokkal és gyakorlatokkal. A NEF kezdő gyakorlatsor (forma) a női teljesség útját, A FEF kezdő gyakorlatsora a féfi teljesség útját járja végig a fogantatástól az élet végéig, oldva az életút során keletkezett blokkokat, aktiválva teljes női /férfi energetikai rendszert. A NEF és FEF kezdő gyakorlatsorhoz alapfeltétel az Arany Elixír Csikung Alapozó tanfolyam elvégzése és a Női /Férfi ÉletElixír Női Csikung tanfolyam elvégzése.

EZ A TANFOLYAM TEHÁT A TOVÁBBI ELMÉLYÜLÉS, ÉS MAGASABB SZINTŰ GYAKORLATOK ALAPFELTÉTELE.

Örömmel segítem fejlődésedet, gyógyulásodat alternatív területen szerzett tudásaimmal, tapasztalatommal: természetgyógyászat ( életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), TuiNa, kínai asztrológia és mindezek alapján akár személyes gyakorlatsort is össze tudunk neked állítani.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arany Elixír Csikung NEF 1-2 szintek egybe – Online Tanfolyamcsomag (2 tanfolyam)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük