Arany Elixír Csikung Alapozó Online Tanfolyamcsomag (2 tanfolyam)

15%

48578 Ft

2 Csikung tanfolyam egyben: 

 1. ÉletKapu Arany Elixír Csikung tanfolyam
 2. Arany Elixír Csikung alapozó tanfolyam

—> Ez a 2 tanfolyam az ELŐFELTÉTELE  a 4 napos NEF Női Teljesség Tanfolyam elvégzéséhez! Időpontja: 2023.06.15-19. csütörtök-vasárnap, Budakeszi, bejárós vagy ottalvós változatban is.

Ha szeretnéd a női energiarendszer tanításokat, a női életút blokkjait oldani,a női teljesség tanításait a női energiarendszer (újra)aktiválásával és az eddigi életutad energetikai és érzelmi blokkjait oldani, akkor a női teljesség formagyakorlatsora ezt adja meg neked. Ehhez szükséges a csikungos alaptudás, az általad eddig valószínűleg külön tanult részeket összefűzzük, egymásra építjük és jócskán kiegészítjük. Hajdanán ez egy női formagyakorlat volt, mára ezer darabra törten adják át a világ oktatói. A NEF-ben mindez EGYben van, mert egy olyan ágat képviselek itt Magyarországon egyedülálló módon, melyben átadótott a női forma EGYBEN.

Arany Elixír Csikung Alapozó tanfolyam során az alábbiakat vesszük át részletesen, gyakorlatorientáltan:

 • Létfontosságú Szervek Belső mosoly chikung gyakorlata a létfontosságú szervek energetikai harmonizálásáért
 • A 3 fő Chi Mező aktiváló gyakorlata
 • Meridián átmosó gyakorlat
 • Kranioszakrális légzés gyakorlat
 • Diaphragma gyakorlatok (rekeszizomra és gátizomra)
 • 4 ÉletKapu gyakorlat
 • 5 elem tana és hatása az életünkre
 • alapvető érzelmeink és blokkjainak oldása
 • az 5 létfontosságú szerv gyógyító gyakorlatai
 • Fájdalomcsökkentő, gyógyító légzés elsősegélytechnikaként (fizikai-lelki/érzelmi fájdalom, mentális sokk esetén is nagyon jó!)
 • mindehhez háttér, EGÉSZSég filozófia, taoista életszemlélet, csikung bemutató áttekintő előadás és sok érdekes, hasznos információ, ami segíti a gyakorlást

Mit kapsz pontosan a csikung online tanfolyam 5 hete során?

 • 4 ÉletKapu gyakorlat videófelvételen
 • 20 videófelvétel elméleti háttérrel és magyarázatokkal
 • 10 gyakorló óra felvételről
 • részvétel online ÉLŐ csikung gyakorláson, ahol kérdezhetsz és visszajelzést is kapsz 
 • AranyElixír Klub részvételi lehetőség személyes gyakorláson

HKO szerinti életmód, mozgásrendszer, ami együttesen segíti a betegségek prevencióját, a már kialakult betegségek gyógyulásában komplementer szerepe mentén segít a tünetek enyhítésében, az egyes szervek energetikai egyensúlyának helyreállításában, a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindításában.

Leírás

Bevezetés a taoista egészségfilozófiába, taoista életfilozófia és csikung gyakorlatok. 

ONLINE 

A termék megvásárlása után a fiókodban érheted el egymás után a Alapozó Csikung Tanfolyam egyes leckéit, hetenként haladva, egymásra építkezve. Az egyes anyagokat prezentációs diákkal segítetten videós felvételben adom át, illetve az egyes gyakorlatok megismerése-elsajátítását segítő gyakorlatok is felvételben érkeznek.

A Gyakorló órákon van lehetőséged élő, személyes, online kapcsolatban kérdezni, segítséget kapni. A gyakorló klubokat személyes találkozási alkalmak is segítik. A gyakorló órákon való részvétel a hibák kijavítása szempontjából, a  helyes elsajátítás végett kifejezetten fontos.

Miről szól?

A legfontosabb energetika alapok, az egészség szemléleti eszenciáinak átadását célozza az alapozó tanfolyam. Hagyományos Kínai Orvoslás szerinti szemlélet, TuiNA alapú önmasszász technikák, EnergiaRendszer tanítások, szervek-meridiánok-érzelmi blokkok, életproblémák összefüggései és feloldási lehetőségei. 

A csikung alapvetően belső erős út, célja az öngyógyítás, önmeghaladás, magasabb szintű élet megvalósítása. A mozgás és az energiaáramoltatás segítségével a teremtő erő fokozásában is hatalmas segítséget ad. Az Arany Elixír csikung ágat ismerheted meg, melynek fennmaradt női és férfi specifikus gyakorlatsorai kiemelik a többi csikung ág közül. 

A tanfolyam része az elméleti háttér megismertetése is : csikung, csikung, Arany Elixír csikung lényege és különlegessége, taoista szemléletről,  taoista tanítások és az egészséges életmód alappilléreiről, amit az EF képvisel, tanít. A EF az Energia Fitnesz rövidítése, melynek az Arany Elixír csikung tanításokra és gyakorlatokra épül, de kiegészül a Női és Férfi tanítások és gyakorlatok irányaival (NEF és FEF) magasabb szintjein önvédelmi ismeretekkel, a férfi és női minőség energetikai és szakrális tudnivalóival, a férfi és női életút kihívásaira válaszokat adó tanításokkal és gyakorlatokkal. A NEF kezdő gyakorlatsor (forma) a női teljesség útját, A FEF kezdő gyakorlatsora a féfi teljesség útját járja végig a fogantatástól az élet végéig, oldva az életút során keletkezett blokkokat, aktiválva teljes női /férfi energetikai rendszert. A NEF és FEF kezdő gyakorlatsorhoz alapfeltétel az Arany Elixír Csikung Alapozó tanfolyam elvégzése és a Női /Férfi ÉletElixír Női Csikung tanfolyam elvégzése.

EZ A TANFOLYAM TEHÁT A TOVÁBBI ELMÉLYÜLÉS, ÉS MAGASABB SZINTŰ GYAKORLATOK ALAPFELTÉTELE.

Örömmel segítem fejlődésedet, gyógyulásodat alternatív területen szerzett tudásaimmal, tapasztalatommal: természetgyógyászat ( életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), TuiNa, kínai asztrológia és mindezek alapján akár személyes gyakorlatsort is össze tudunk neked állítani.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arany Elixír Csikung Alapozó Online Tanfolyamcsomag (2 tanfolyam)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük