Arany Elixír Csikung 1. ÉletKapu Tanfolyam Felvétel

19990 Ft

Ha csikungot szeretnél tanulni ez az első lépés! Az ÉletKapu Arany Elixír csikung gyakorlatok a legfontosabb energetikai tanításokat és az egészséges test-lélek-szellem fentartásához szükséges legalapvetőbb gyakorlatokat. 

 • egy egész napos élő online  NEF 1. szint Arany Elixír csikung 1. ÉletKapuk aktiválása tanfolyam videófelvételeit tartalmazza ez a csomag
   • 60 perces teljes csikung óra felvétele
   • elméleti bevezető és háttér a csikunghoz
   • előadás arról, hogy miért fontos az Életkapuk aktiválása
   • Életkapuk aktiválása gyakorlatsor  magyarázattal
   • Életkapu forma gyakorlása
   • Életkapu aktiváló meditáció

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Ez a tanfolyam egy egynapos élő online tanfolyam felvételeit tartalmazza, egy napot tehát mindenképpen szánj majd rájuk, de az 1 nap mellé további 1 plusz hónapig elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. A tanfolyam a megvásárlásakor indul számodra és a hozzáférési idő is. 

Leírás

A minitanfolyam a legfontosabb csikung gyakorlatokat adja át, ami az a hétköznapok során rövid idő alatt elvégezhető, ezért könnyen beépíthető a napi rutinba. A videók során átadott tanításokat a gyakorlatok végzése nélkül is (de velük még eredményesebben)  tudod majd használni a stressz csökkentésére, önmagad összerendezésére, a koncentrációs szinted és személyes hatékonyságod növelésére!
Az ÉletKapu gyakorlatsorról?
Segítségével újra kapcsolódhatsz a tiszta, gyógyító energiához, a legfontosabb energiacsatornádat megtanulod tisztítani a napi stresszektől, másoktól átvett érzésektől. Segít letenni azokat a terheket, amiket mások helyett viszel. Hozzásegít ahhoz, hogy újra érezd magadban az erőd, hogy ami a tiéd, amire te születtél azt meg tudd élni. Aktiválja a legfontosabb erőforrásaidat, amivel energikusabb leszel. Így aktivitásodat céljaid megvalósítására tudod fókuszálni a másoknak való megfelelés, másoknak való teljesítések helyett.
Az egyik legerősebb stabilizáló gyakorlatsor szintén helyet kapott az ÉletKapu gyakorlatokban. Hozzásegít az energia felvételéhez, érzelmi és anyagi értelemben is javítja a biztonságérzetedet.
A bónusz csikungos meditáció videófelvétele nem csak meditációként lesz hasznodra, hanem segítségével megértésed és még mélyebb belső élményed is lesz a csikung jótékony hatásairól.
A  gyakorlások közben magyarázok is, így rengeteg felismerésed és megértésed lesz saját működésedről, az energia természetéről és legfőképpen arról, hogy te magad hogyan lehetsz kiegyensúlyozottabb, energikusabb, egészségesebb, hatékonyabb és eredményesebb.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arany Elixír Csikung 1. ÉletKapu Tanfolyam Felvétel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük