Női ÉletElixír Női Csikung Alapozó Online Tanfolyam

82550 Ft

Tartalmát illetően az alábbiakat vesszük át részletesen, gyakorlatorientáltan:

  • Létfontosságú Szervek Belső mosoly chikung gyakorlata a létfontosságú szervek energetikai harmonizálásáért
  • A 3 fő Chi Mező aktiváló gyakorlata
  • Meridián átmosó gyakorlat
  • Kranioszakrális légzés gyakorlat
  • Diaphragma gyakorlatok (rekeszizomra és gátizomra)
  • Petefészek gyakorlatok
  • Méh gyakorlatok
  • Fájdalomcsökkentő, gyógyító légzés elsősegélytechnikaként (fizikai-lelki/érzelmi fájdalom, mentális sokk esetén is nagyon jó!)

Női életmód, női mozgásrendszer, ami együttesen segíti a női betegségek prevencióját, a már kialakult betegségek gyógyulásában komplementer szerepe mentén segít a tünetek enyhítésében, az egyes szervek energetikai egyensúlyának helyreállításában, a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindításában.

+ Méh Erő Ébresztő e-könyvem AJÁNDÉKBA! Értéke: 5 500Ft

+ Méh Meditációk (Méh Tisztító és Méh Erő Ébresztő Meditáció (mp3) Értéke: 15 000Ft

 

A Női ÉletElixír Tanfolyam megvásárlásának előfeltétele: az Arany Elixír Csikung Alap Tanfolyam és az Arany Elixír Élekapu Mini Tanfolyam.

MINDKETTŐT TARTALMAZZA MAGÁBAN EZ A CSOMAGAJÁNLAT!

Ha már korábban megrendelted bármelyiket, akkor írj a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre és természetesen csak a Női ÉletElixír csomagrészt kell külön fizesd, lévén a tobbit már elvégezted korábban és a feltételt teljesítetted, ezt belülről mi is látjuk.

Méh Erő Ébresztő e-Könyv

276 oldal * keményborítós, 2017-es első kiadása óta sikerkönyv, immár 10. utánnyomása kapható!

Leírás

Bevezetés a taoista egészségfilozófiába, kifejezetten a női taoista tanítások mentén. Különlegessége e tanfolyamnak, hogy nem az általános csikungot tanítja, melyet férfiakra szabtak, férfiak tanítanak és férfiaknak szólnak. Két évezredes női taoista tanítások alapján, női gyakorlatok nőknek női csikung oktatóval. 

ONLINE 

A termék megvásárlása után a fiókodban érheted el egymás után a Alapozó Csikung Tanfolyamot majd a Női Életelixír Csikung Tanfolyamot, hetenként haladva, egymásra építkezve. Az egyes anyagokat prezentációs diákkal segítetten videós felvételben adom át, illetve az egyes gyakorlatok megismerése-elsajátítását segítő gyakorlatok is felvételben érkeznek.

A Gyakorló órákon van lehetőséged élő, személyes, online kapcsolatban kérdezni, segítséget kapni. A gyakorló klubokat személyes találkozási alkalmak is segítik. Ez a hibák kijavítása szempontjából, a  helyes elsajátítás végett kifejezetten fontos.

Miről szól?

A legfontosabb női energetika alapok, a női egészség szemléleti eszenciáinak átadását célozza az alapozó tanfolyam. Női EnergiaRendszer tanítások, női szervek, összefüggések.

A csikung alapvetően belső erős út, célja az öngyógyítás, önmeghaladás, magasabb szintű élet megvalósítása. A mozgás és az energiaáramoltatás segítségével a női teremtő erő fokozásában is hatalmas segítséget ad. Az Arany Elixír csikung ágat ismerheted meg, melynek célzottan és kifejezetten női taoista háttere és női gyakorlatai kiemelik a többi csikung ág közül. 

A tanfolyam része az elméleti háttér megismertetése is : csikung, női csikung, Arany Elixír csikung lényege és különlegessége, taoista szemléletről, női taoista tanítások és a női életmód alappilléreiről, amit a NEF képvisel, tanít. A NEF a Női Energia Fitnesz rövidítése, melynek az Arany Elixír csikung női tanításokra és gyakorlatokra épül, de kiegészül a NEF magasabb szintjein női önvédelmi ismeretekkel, a női minőség energetikai és szakrális tudnivalóival, a női életút kihívásaira válaszokat adó tanításokkal és gyakorlatokkal. A NEF kezdő gyakorlatsor (forma) a női teljesség útját járja végig a fogantatástól az élet végéig, oldva az életút során keletkezett blokkokat, aktiválva teljes női energetikai rendszert. A NEF kezdő gyakorlatsorhoz alapfeltétel az Arany Elixír Csikung Alapozó tanfolyam elvégzése és a Női ÉletElixír Női Csikung tanfolyam elvégzése.

Ha megvásárolod ezt a terméket, akkor EGYBEN megkapod az Arany Elixír Csikung Alapozó tanfolyamot ÉS a Női Életelixír Női Csikung Tanfolyamot is. 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Női ÉletElixír Női Csikung Alapozó Online Tanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük