NEF Intenzív NEF1-2 ismétlő és 3. nap

108870 Ft

A csomag részeként a NEF 1. Arany Elixír 1. Életkapu és a NEF 2. Arany Elixír 2. Összerendező tanfolyami napjain várunk szeretettel ismétlő résztvevőként.

Mit kapsz az 1. nap során? – Ismétlő számodra

Már az első nap megérted az emberi test működésének mozgatórugóit, az élet körforgásának szabályszerűségeit, a változás pszichológiáját. Mindezeket rendszerbe foglaltan megkapod, klucsként az életed irányításához, a sorsod megváltoztatásához!

Elmélet + ÉletKapu  Gyakorlatsor + Meditáció = ÉletKapu Csikung 

Majd a NEF intenzív 2. és 3. napján a NEF 2. szint Arany Elixír Csikung 2. Összerendező tanfolyamán és a NEF 3. Női ÉletElixír tanfolyamán, ezn új szintek elvégzőjeként köszöntünk.

Mit kapsz a 2. nap során? – Ismétlő számodra

Folytatódik az összefüggések megértése az 5 elem, az 5 fázis tanításaival, de immár a belső térben, a saját tested szintjén lesznek megtapasztalásaid. Mit jelent fókuszálni az energiát, mit jelent kiegyenlíteni az elemeket magadban? Mit jelenet összerendezni az egész aurád? Hogyan tudod kitisztítani a fejed, lényedet középpontba rendezni és hatékony új valóság teremtésre állítani energiarendszered?

Elmélet + Összerendező Gyakorlatsor + Meditáció = Arany Elixír csikung

Mit kapsz a 3. nap során? – Új szint számodra

Az első két nap tisztító és kiegyenlítő gyakorlatai után végre elérkezhetünk oda, ami a nőiség valódi, tiszta alapere. A női életerő kulcsa, a női szervekben lakozik. Az előadásokból megismered és megérted a női energiarendszered működését. A gyakorlatokból megtanulod, hogyan tisztítsd és aktiváld nőiséges eszenciális erejét. Megtanulod kitisztítani magadból az előző párkapcsolatok fájdalommintáit, sérüélseit, energetikai lenyomatait. Felszabadítod önmagad a szíves szerinti teremtésre. Megtanulod, hogyan tudod jól táplálni magad.

Női Energiarendszer Elmélet + Női ÉletElixír gyakorlatsor + Meditáció = Női ÉletElixír csikung

Csomag tartalma:

  • Ez a legjobb választás, ha már végeztél NEF 1-2-t,  és ráépítenéd a NEF 3-at!

Leírás

Bővebb információk itt: https://noicsikung.hu/noi-eletelixir-csikung-intenziv-belso/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NEF Intenzív NEF1-2 ismétlő és 3. nap” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük