NEF Intenzív NEF 1 ismétlő 2.+3. nap

123860 Ft

A csomag részeként a NEF 1. Arany Elixír 1. Életkapu tanfolyami napján várunk szeretettel ismétlő résztvevőként.

Mit kapsz az 1. nap során?

Már az első nap megérted az emberi test működésének mozgatórugóit, az élet körforgásának szabályszerűségeit, a változás pszichológiáját. Mindezeket rendszerbe foglaltan megkapod, klucsként az életed irányításához, a sorsod megváltoztatásához!

Elmélet + ÉletKapu  Gyakorlatsor + Meditáció = ÉletKapu Csikung 

Majd a NEF intenzív 2. és 3. napján a NEF 2. szint Arany Elixír Csikung 2. Összerendező tanfolyamán és a NEF 3. Női ÉletElixír tanfolyamán, ezn új szintek elvégzőjeként köszöntünk.

Mit kapsz a 2. nap során?

Folytatódik az összefüggések megértése az 5 elem, az 5 fázis tanításaival, de immár a belső térben, a saját tested szintjén lesznek megtapasztalásaid. Mit jelent fókuszálni az energiát, mit jelent kiegyenlíteni az elemeket magadban? Mit jelenet összerendezni az egész aurád? Hogyan tudod kitisztítani a fejed, lényedet középpontba rendezni és hatékony új valóság teremtésre állítani energiarendszered?

Elmélet + Összerendező Gyakorlatsor + Meditáció = Arany Elixír csikung

Mit kapsz a 3. nap során?

Az első két nap tisztító és kiegyenlítő gyakorlatai után végre elérkezhetünk oda, ami a nőiség valódi, tiszta alapere. A női életerő kulcsa, a női szervekben lakozik. Az előadásokból megismered és megérted a női energiarendszered működését. A gyakorlatokból megtanulod, hogyan tisztítsd és aktiváld nőiséges eszenciális erejét. Megtanulod kitisztítani magadból az előző párkapcsolatok fájdalommintáit, sérüélseit, energetikai lenyomatait. Felszabadítod önmagad a szíves szerinti teremtésre. Megtanulod, hogyan tudod jól táplálni magad.

Női Energiarendszer Elmélet + Női ÉletElixír gyakorlatsor + Meditáció = Női ÉletElixír csikung

Csomag tartalma:
  • Ezt akkor ajánlom, ha már végeztél korábban NEF 1-et, de még a NEF 2 és a NEF 3 előtted áll! 

Leírás

Bővebb információk itt: https://noicsikung.hu/noi-eletelixir-csikung-intenziv-belso/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NEF Intenzív NEF 1 ismétlő 2.+3. nap” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük