Női Energia Fitnesz (NEF) – a csikung alapoktól a Női Teljesség Formáig 5 TANFOLYAM EGYBEN!

259700 Ft

A Női Energia Fitnesz Női Teljesség Csomagajánlatában 4 tanfolyam szerepel, EGYBEfizetés esetén az ára 196 850Ft (259 700Ft helyett)

 1. ÉletKapu bevezető csikung  Tanfolyam (online, előre felvett videók és írott elméleti anyagok) 12 700Ft
 2. Arany Elixír Alap Csikung  Tanfolyam (online, előre felvett videók, gyakorlás alkalmak videói, energiaelméleti és csikunggyakorlati prezentációk, írott háttéranyagok)  65 000Ft
 3. Női ÉletElixír Csikung  Tanfolyam (online, előre felvett videók, gyakorlás alkalmak videói, energiaelméleti és csikunggyakorlati prezentációk, írott háttéranyagok) 45 000Ft
 4. Női Energia Fitnesz Női Teljesség Forma 4 napos intenzív személyes tanfolyam, 120 000Ft

Ebből itt az opciós legördülő sávbavn is csak a foglaló fizethető ki, amely 20.000 Ft. Amikor szervezésre kerül csak személyesen tartott tanfolyam, akkor kell kifizetni a foglalón felüli részt! Erről külön értesítőt kapnak azok, akik a tanfolyam két előfeltételét már teljesítették. Hiszen csak ők vehetnek rajta részt, a tanfolyam az alapozó és a női életelixír tanfolyamokra épül.

A tanfolyamok egymásra épülnek, és az előfeltételek után tudsz jönni a személyes NEF intenzívre.

Időpontja 2023. június 15-19, csütörtök-vasárnap, 9:30-17:00

Budakeszin az Életházban lesz. Bentalvós vagy bejárós változatban is lehetséges a részvétel. 

Válassz a csomag ajánlatok közül a legördülő menüben.

Mi a NEF?

A Női Energia Fitnesz gyakorlatok alapját a taoista chi-kung női gyakorlatai és a tantrikus jóga gyakorlatok adják, kiegészítve a saját tapasztalatok alapján kidolgozott és tesztelt szakrális nő és női-erő-forrás energia gyakorlatokkal, tudatos légzéssel kísért belső vizualizációkkal. Tehát a NEF egy kifejezetten nőkre és a női egészség megőrzésére, helyreállítására fejlesztett speciális mozgásforma, melynek fontos részét képezi az intim és mély izmok tornája is.

NEF = női energetikai és légző gyakorlatok a kiteljesedett nőiség megéléséért, az egészség visszaállításáért és fenntartásáért, hogy élhess női teremtőerőddel!


NEF női teljesség forma tanfolyam megvásárlásának előfeltétele az ÉletKapu, az Arany Elixír Csikung Alapozó tanfolyam és a Női Élet Elíxír tanfolyamok elvégézése, ezek ebben a csomagban mind együtt vannak. 

FONTOS:

Ha az egybecsomagot nem az adott évi intenzív NEF tanfolyam előtt 5 héttel vásárolod meg, nem lesz időd feldolgozni a 3 tanfolyamnyi anyagot annyira, hogy azok beépüljenek és tudj ráépíteni a személyes találkozási alkalmon. Ez azt jelenti, hogy még ha ki is fizeted ezt a terméket valószínűleg helyet nem tudunk biztosítani a személyes intenzíven. Ha mégis úgy gondolod, hogy neked ez sikerülhet, akkor írj a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címemre és megbeszéljük a lehetőségeket. Ha a személyes 4 naposra most nem tudsz jönni, a többi tanfolyami anyagod nem veszik el természetesen, majd jössz egy következő intenzívre.

Leírás

Részletesebben:

 • NEF = Női Egészség Felépítés egy rövid, kb. 15 perc alatt elvégezhető mozgás-sorozat, mely mélyizom és intimizom torna, valamint tudatos légzésre épül, testi szinten építő, vitalizáló és a női szervekhez kötődő betegségek gyógyíre is egyben.
 • NEF = Női Energia Felépítés, azaz a női energiarendszert megdolgozó, tisztító és töltő belső vizualizációkkal erőteljesebbé tett komplex gyakorlatsor.
 • NEF = Női ErőForrás aktiválás, mellyel legfontosabb női szerveid energiaterét tisztíthatod, energetizálhatod és kapcsolhatod vissza a teljes női teremtő erő körödbe.
 • Mindemellett a test -és energiagyakorlatok a női teljesség útját ismertetik meg veled a fogantatásodtól a bölcs nagy anyaságba érkezésig, ilyen módon a szakrális nőiségbe vezetnek beAzaz női teljesség történet mozgás meditációban elmesélve, megélve és ápolva.
 • Segít még a gyakorlatsor az összerendeződésben, tiszta teret hoz létre az elmében és felerősíti az intuíciót, elérhetővé teszi a szellemi inspirációkat.
ÉletKehely Gyakorlat

Egyetlen gyakorlatsor, mégis minden benne van, amit a nőiségről feltétlenül tudnod kell!

Szeretem és tiszta szívvel ajánlom a NEF-et, mert már az alapgyakorlatsor (forma) is olyan, hogy a gyakorlása közben:

 1. végigjárod a nőiség életciklusait,
 2. energetikailag tisztulsz
 3. kiegyenlíted magadban a yin és yang energiákat
 4. gyógyulsz a női minőségekben
 5. elengeded a nőiségedhez tartozó negatív mintákat, női vérvonalaidról származó asszonysorsokat, a nőiségedet és a testedet ért megítéléseket, elégedetlenség érzeteidet
 6. újjászületsz nőként, nőiségedben megújulsz – kiteljesedsz
 7. új valóságot teremtesz a 3 energiaközpontod aktiválásával

Mindezek mellett a gyakorlatsor úgy van összeállítva, hogy az élet és a napszakok ritmusát követő forma:

 1. összerendez
 2. stresszmentesít
 3. lecsillapítja az elmét
 4. energetizál
 5. megtanít tudatosan jelen lenni a testedben, érzékelni az egyes szerveidet és a finom energetikai működéseket
 6. átdolgozza a legfontosabb mélyizmokat, köztük a gerinc menti és az intim területekét különösen
 7. rendezi a menstruációt és felizzítja a női kreatív, teremtő energiáidat.

A NEFről videót, a 2006 óta résztvevők véleményeiből válogatást, további leírást itt találsz>>>

További információk

NEF fizetés

4. lépés: Női Energia Fitnesz (NEF) Tanfolyam (Foglaló), 2. lépés: Arany Elixír Chikung Alapozó Tanfolyam, 3. lépés: Női ÉletElixír Tanfolyam, 1. lépés: ÉletKapu Csikung tanfolyam, Egyben megvásárolom az összeset

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Női Energia Fitnesz (NEF) – a csikung alapoktól a Női Teljesség Formáig 5 TANFOLYAM EGYBEN!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük