Női Energia Fitnesz (NEF) Alapoktól a Női Teljesség Formáig 1. lépés

25%

12700 Ft

Mi a NEF?
A Női Energia Fitnesz gyakorlatok alapját a taoista chi-kung női gyakorlatai és a tantrikus jóga gyakorlatok adják, kiegészítve a saját tapasztalatok alapján kidolgozott és tesztelt szakrális nő és női-erő-forrás energia gyakorlatokkal, tudatos légzéssel kísért belső vizualizációkkal. Tehát a NEF egy kifejezetten nőkre és a női egészség megőrzésére, helyreállítására fejlesztett speciális mozgásforma, melynek fontos részét képezi az intim és mély izmok tornája is.

NEF = női energetikai és légző gyakorlatok a kiteljesedett nőiség megéléséért, az egészség visszaállításáért és fenntartásáért, hogy élhess női teremtőerőddel!


NEF női teljesség forma tanfolyam megvásárlásának előfeltétele az ÉletKapu, az Arany Elixír Csikung Alapozó tanfolyam és a Női Élet Elíxír tanfolyamok elvégézése!

Akiós árak: 2023.03.10-12. éjfélig érvényesek!

ÉletKapu beveztő csikung  tanolyam ára: 9 500Ft

Arany Elixír Alap Csikung Tanfolyam ára: 45 000Ft

Női ÉletElixír Csikung Tanfolyam ára: 30 000Ft


NEF 4 napos intenzív tanfolyam  árából itt csak a foglaló fizethető ki, amely 20.000 Ft. Amikor szervezésre kerül csak személyesen tartott tanfolyam, akkor kell kifizetni a foglalón felüli részt! Erről külön értesítőt kapnak azok, akik a tanfolyam két előfeltételét már teljesítették. Hiszen csak ők vehetnek rajta részt, a tanfolyam az alapozó és a női életelixír tanfolyamokra épül.

A tanfolyamok egymásra épülnek, és az előfeltételek után tudsz jönni a személyes NEF intenzívre. Tervezett időpontja 2023. június.

Válassz a csomag ajánlatok közül a legördülő menüben.

Leírás

Részletesebben:

 • NEF = Női Egészség Felépítés egy rövid, kb. 15 perc alatt elvégezhető mozgás-sorozat, mely mélyizom és intimizom torna, valamint tudatos légzésre épül, testi szinten építő, vitalizáló és a női szervekhez kötődő betegségek gyógyíre is egyben.
 • NEF = Női Energia Felépítés, azaz a női energiarendszert megdolgozó, tisztító és töltő belső vizualizációkkal erőteljesebbé tett komplex gyakorlatsor.
 • NEF = Női ErőForrás aktiválás, mellyel legfontosabb női szerveid energiaterét tisztíthatod, energetizálhatod és kapcsolhatod vissza a teljes női teremtő erő körödbe.
 • Mindemellett a test -és energiagyakorlatok a női teljesség útját ismertetik meg veled a fogantatásodtól a bölcs nagy anyaságba érkezésig, ilyen módon a szakrális nőiségbe vezetnek beAzaz női teljesség történet mozgás meditációban elmesélve, megélve és ápolva.
 • Segít még a gyakorlatsor az összerendeződésben, tiszta teret hoz létre az elmében és felerősíti az intuíciót, elérhetővé teszi a szellemi inspirációkat.
ÉletKehely Gyakorlat

Egyetlen gyakorlatsor, mégis minden benne van, amit a nőiségről feltétlenül tudnod kell!

Szeretem és tiszta szívvel ajánlom a NEF-et, mert már az alapgyakorlatsor (forma) is olyan, hogy a gyakorlása közben:

 1. végigjárod a nőiség életciklusait,
 2. energetikailag tisztulsz
 3. kiegyenlíted magadban a yin és yang energiákat
 4. gyógyulsz a női minőségekben
 5. elengeded a nőiségedhez tartozó negatív mintákat, női vérvonalaidról származó asszonysorsokat, a nőiségedet és a testedet ért megítéléseket, elégedetlenség érzeteidet
 6. újjászületsz nőként, nőiségedben megújulsz – kiteljesedsz
 7. új valóságot teremtesz a 3 energiaközpontod aktiválásával

Mindezek mellett a gyakorlatsor úgy van összeállítva, hogy az élet és a napszakok ritmusát követő forma:

 1. összerendez
 2. stresszmentesít
 3. lecsillapítja az elmét
 4. energetizál
 5. megtanít tudatosan jelen lenni a testedben, érzékelni az egyes szerveidet és a finom energetikai működéseket
 6. átdolgozza a legfontosabb mélyizmokat, köztük a gerinc menti és az intim területekét különösen
 7. rendezi a menstruációt és felizzítja a női kreatív, teremtő energiáidat.

További információk

NEF fizetés

4. lépés: Női Energia Fitnesz (NEF) Tanfolyam (Foglaló), 2. lépés: Arany Elixír Chikung Alapozó Tanfolyam, 3. lépés: Női ÉletElixír Tanfolyam, 1. lépés: ÉletKapu Csikung tanfolyam, Egyben megvásárolom az összeset

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Női Energia Fitnesz (NEF) Alapoktól a Női Teljesség Formáig 1. lépés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük